Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justiţia a dat o nouă lovitură: Au mai trimis un primar după gratii

puscarie catuse

Fostul primar al comunei Snagov Apostol Muşat a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucureşti la doi ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.

Apostol Muşat a mai fost condamnat în martie 2014 la cinci ani închisoare, într-un dosar de corupţie privind retrocedări ilegale de terenuri, însă decizia din acest dosar nu este definitivă. Ancheta în primul dosar a fost deschisă de procurori în urma unei sesizări depusă de Agenţia Naţională de Integritate.

Potrivit ANI, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, Apostol Muşat a semnat 63 ordine de plată în beneficiul firmei SC Bogdan Euro Trade SRL, în cadrul căreia fiul său deţinea calitatea de asociat şi funcţia de administrator. De asemenea, Apostol Muşat a semnat 26 de ordine de plată în beneficiul SC Monik Consulting SRL, societate comercială în cadrul căreia nora lui Muşat a deţinut calitatea de asociat şi administrator, iar fiul său deţinea calitatea de asociat. ANI susţine că prin semnarea ordinelor de plată, Apostol Muşat a produs un folos material pentru sine ori pentru fiul său în valoare totală de 2,3 milioane lei, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.