Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justiția ca bășcălie - Cum a ajuns Dan Diaconescu, fanul AUR, un Epstein de România/ Opinie

Inquam Photos / Octav Ganea
dan diaconescu

Scandalul zilelor trecute ne-a ținut pe toți cu ochii pe TV mai ceva ca seriile cu Elodia! Iminenta revenire a lui Dan Diaconescu pe micile ecrane s-a blocat total în marele scandal sexual! Fostul patron al OTV e acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore pe care le-a plătit cu sume cuprinse între 200 și 300 de lei. Derizoriu, dacă stau să mă raportez la averea domnului Dan! Cât despre minore, dacă unii deputați vor să coborâm vâsta de vot la 16 ani, deduc de aici că votantele ar putea fi apte și să decidă dacă vor sau nu să întrețină relații sexuale la acea vârstă! Căci dacă gândești ca să alegi viitorul țării, gândești și că să îți alegi partenerii!

Consecvent cu dictonul "nici nu știți ce pierdeți", Diaconescu a ajuns un fel de Epstein de România! Izbitoare asemănarea între amicul lui Trump, Epstein, care racola minore pentru plăcerile lui sexuale, minore care au cam recunoscut că mergeau de bună voie, pentru că primeau bani mulți, și cazul lui Dan Diaconescu, care  și-a manifestat simpatia pentru AUR! Iar în lumina noilor știri cu dosare prescrise cum ar fi plagiatul lui Nicolae Ciucă sau cazul deputatei PSD Andreea Cosma nu pot să nu mă întreb dacă dosarul Diaconescu nu e și el unul care se va prescrie. Sau care va dispărea după câțiva ani, la fel ca multe altele deschise în preajma campaniei electorale cu explicația simplă că: fapta nu există! Asta după ce inculpații au fost plimbați în cătușe și umiliți cu informații pe surse, scurse din dosar! Noroc că Dan Diaconescu e călit rău în ale presei! Noroc pentru el, adică!

În paralel cu linșajul mediatic al lui Dan Diaconescu, AUR explodează în sondajele de opinie, așa că linșajul politic se face mai ceva ca la mielul de Paște! George Simion e acuzat că e agent al Rusiei, în timp ce prin România prețurile s-au dublat la tot, firește, din cauza lui Putin, în timp ce fermierii se plâng că sunt falimentați de cerealele din Ucraina, da nimic nu e vina statului român. Căci criza cerealelor și a României poate fi rezumată într-un cuvânt cu conotație agricolă: popcorn, căci totul e un circ!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.