Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus Torino, cu Radu Drăguşin integralist, calificată în semifinalele Cupei Italiei

Daniele Badolato - Juventus FC
juventus

Echipa Juventus Torino, cu fundaşul român Radu Drăguşin integralist, s-a calificat miercuri seara în semifinalele Cupei Italiei la fotbal, învingând pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia SPAL Ferrara, ultima reprezentată a ligii secunde rămasă în competiţie, potrivit Agerpres.

Citește și: Pedepse de peste 15 ani de închisoare pentru Ioana Băsescu și peste 12 ani pentru Elena Udrea CERUTE de DNA în dosarul campaniei electorale din 2009

Golurile "Bătrânei Doamne" au fost marcate de Alvaro Morata (16 - penalty), Gianluca Frabotta (33), Dejan Kulusevski (78) şi Federico Chiesa (90+4).

Juventus va avea o misiune dificilă în penultimul act, urmând să o înfrunte pe Inter Milano, care s-a impus marţi cu 2-1 în faţa rivalei AC Milan, liderul din Serie A.

Într-o altă partidă din sferturile de finală ale Cupei Italiei disputată miercuri la Bergamo, Atalanta a dispus cu 3-2 de Lazio Roma, formaţie la care fundaşul Ştefan Radu a fost rezervă.

Au înscris: Berat Djimsiti (7), Ruslan Malinovski (37) şi Aleksei Miranciuk (57) pentru învingători, respectiv Vedat Muriqi (17) şi Francesco Acerbi (34).

Citește și: BREAKING SURSE Mai mulți cântăreți autohtoni au apelat la FALSIFICATORI -Nu aveau unde cânta în perioada stării de urgență dar introduceau contracte de servicii

De menţionat că gazdele au evoluat în zece jucători aproape întreaga repriză secundă, după eliminarea fundaşului Jose Palomino, care a văzut cartonaşul roşu în minutul 53.

În semifinalele programate tur-retur luna viitoare, Atalanta va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre SSC Napoli şi Spezia, programat joi seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.