Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus Torino l-a împrumutat pe Laurențiu Brănescu la Zalgiris Vilnius

Laurentiu Branescu

Laurenţiu Brănescu (24 de ani) a fost împrumutat de Juventus Torino la Zalgiris Vilnius, în prima ligă din Lituania, până în vară, anunţă echipa baltică ce a câştigat de şapte ori titlul de campioană informează mediafax.

Conducerea l-a lăudat pe portarul român: "Căutam întăriri pentru postul de portar şi nu avem niciun dubiu că Brănescu va ajuta la creşterea competiţiei pe acest post. E un goalkeeper de un nivel foarte bun, cu referinţe foarte bune. Am strâns foarte multe informaţii despre el şi feedback-ul a fost unul excelent", a declarat Deividas Cesnauskis, directorul sportiv al lui Zalgiris, pentru fkzalgiris.lt.

Brănescu a ajuns la Juventus în 2011, iar de atunci a fost împrumutat rând pe rând la Juve Stabia, Virtus Lanciano, Haladas, Omonia Nikosia, Dinamo şi HNK Gorica.

Clubul lituanian nu a specificat dacă e vorba despre un împrumut cu posibilitate de cumpărare. În caz contrar, Brănescu ar urma să se întoarcă la Torino, dacă nu îi va convinge pe cei de la Zalgiris Vilnius.

În 2018, portarul care măsoară 1.94m înălţime s-a accidentat grav, pe vremea când era la Dinamo, a pierdut orice şansă de a-i lua locul lui Jaime Penedo şi s-a întors la Juventus în iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.