Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus vrea să îl achiziționeze pe Luka Modric

Luka Modrici

Juventus pregăteşte cea mai tare mutare din această perioadă de transferuri. După ce în vară l-au luat pe Ronaldo (33 de ani), acum, torinezii vor un alt jucător de la Real Madrid, pe Luka Modric (33 de ani). Juventus a început deja demersurile în vederea transferului. Mediaset Italia anunţă că Jor, scrie Mediafax.

Mediaset Italia anunţă că Jorge Mendes este omul care va intermedia totul. Din câte se pare, mutarea a fost gândită de Beppe Marotta, CEO-ul italienilor, cooptat recent în staff-ul lui Juventus, după ce s-a despărţit de Inter. Oficialul a întreprins demersuri şi în vederea transferului ”Balonului de Aur” în echipa milanezilor, dar nu s-a înţeles cu Real Madrid în privinţa sumei. Marotta i-a convins pe conducătorii lui Juventus să-i ofere lui Modric un contract ce nu poate fi refuzat. Un salariu de 10 milioane de euro pe sezon, cu 3.5 milioane de euro mai mult decât suma pe care i-o oferă Real Madrid în acest moment. Contractul cu campioana Europei expiră în 2020, dar conducătorii sunt dispuşi să-l lase să plece. Modric vrea să schimbe echipa încă din vara lui 2018, dar acum mutarea are cele mai mari şanse de reuşită. Juventus pare dispusă să ofere o sumă care să satisfacă pretenţiile financiare ale Realului, lucru pe care nu l-a reuşit Inter.

Citește și: România – Slovacia, scor 22-23, în meci amical de handbal masculin

”Balonul de Aur” are un sezon în scădere la Real Madrid, în linie cu prestaţiile echipei de până acum. În 25 de partide a prins 25 de meciuri şi s-a făcut remarcat cu un gol şi 4 pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 25 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.