Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanal D a decis să NU mai difuzeze interviul cu procurorul care a spus că alegerile de la Primăria Sectorului 1 au fost FRAUDATE

Sorin Iaşinovschi

Procurorul Sorin Iaşinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, cel care conduce ancheta în care sunt renumărate voturile de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, a acordat un interviu televiziunii Kanal D. Procurorul a afirmat că au fost fraude în stabilirea rezultatului final, în urma cărora Clotilde Armand, de la USR-PLUS, a câștigat competiția electorală cu Dan Tudorache, de la PSD.

Imediat după precizările lui Iașinovschi, Gabriela Scutea, procurorul general al României, s-a arătat deranjată de cele spuse de acesta și a precizat că procurorii au obligaţia să respecte legea privind accesul la informaţiile publice şi ghidul CSM privind comunicarea publică.

Citește și: INTERVIUL INTEGRAL cu procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1: 'Abia atunci vom ști cine e adevăratul primar'

Ca urmare a celor declarate de Scutea, Kanal D a luat decizia să nu mai difuzeze pe post interviul cu procurorul care vorbește despre frauda de la alegeri, conform informațiilor pe care STIRIPESURSE.RO le deține. Interviul cu procurorul SIIJ este disponibil numai pe site-ul televiziunii.

Interviul a fost difuzat doar pe site-ul televiziunii - VEZI AICI VIDEO/

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.