Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karanovici şi Caiado vor reveni la Sibiu iar Enache poate pleca oricând, spune Mihai Stoica

fanatik.ro
meme stoica

Mihai Stoica a declarat că jucătorii că jucătorii Goran Karanovici şi David Caiado vor reveni la FC Hermannstadt, iar Costel Enache are contract până în iarnă cu FCSB, dar poate pleca oricând doreşte de la formaţia bucureşteană, potrivit news.ro.

Citește și: ANALIZĂ Piedone poate fi CÂȘTIGĂTOR ABSOLUT sau primarul de la S5 luat cu duba la penitenciar în timpul mandatului -Scenariile posibile din dosarul Colectiv

Toţi trei au fost transferaţi de FCSB cu câteva ore înaintea meciului cu Slova Liberec din Liga Europa:

"Karanovici şi Caiado probabil se vor întoarce la Sibiu, acum. Enache este jucătorul nostru până în iarnă. Dacă îşi găseşte un alt angajament poate să plece oricând, nu e nicun fel de problemă. Dacă nu îşi găseşte, până în iarnă merge cu noi", a declarat Soica, la ProX.

Mihai Stoica susţine că arbitrul Horaţiu Feşnic a fost înjurat de mijlocaşul Darius Olaru, la meciul cu FC Hermannstadt, iar centralul i-a spus jucătorului după ce l-a eliminat: "Dă-i drumul de aici, nesimţitule!"

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Întrebat despre faptul că a fost filmat la meciul cu Poli Iaşi, scor 2-5, vorbind la telefon cu puţin timp înainte ca antrenorul Anton Petrea să efectueze patru schimbări o dată, în minutul 28 al partidei de la Iaşi, Soica a răspuns: "Aşa, şi? Şi care e problema?".

El nu a negat faptul că schimbările au fost cerute de patronul Gigi Becali.

"Deciziile se iau consultând patronul, pentru că altfel nu funcţionează niciun club. Că unii au ieşit şi au recunoscut asta şi alţi nu, e cu totul şi cu totul altceva. Noi ştim ce se întâmplă pe la toate echipele. La noi nu este autonomie pentru antrenori cum este în Premier League unde antrenorul îşi alege jucătorii. Că Gigi se implică, ştim cu toţii. Ce rost are să vorbim aceeaşi chestie şi aceeaşi chestie? Încetaţi cu asta, că ştim cu toţii şi ştiţi! Ce vreţi să urmăriţi până la urmă?", a continuat el.

El a precizat că patronul Gigi Becali nu mai doreşte să apară în spaţiul public: "Este o alegere personală, este calea pe care şi-a ales-o şi sunt convins că aşa va fi, nu va renunţa la această cale. Şi de aia voi fi eu mai activ."

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I.

Din minutul 79, FCSB a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Darius Olaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.