Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kate Winslet va colabora cu regizorul James Cameron pentru continuările filmului 'Avatar'

bgr.com
avatar

Actriţa Kate Winslet va juca în continuările filmului ”Avatar”, aceasta fiind prima sa colaborare cu regizorul James Cameron în ultimele două decenii, după ce au lucrat împreună pentru ”Titanic”, informează Variety.com, citat de News.ro.

”Kate şi cu mine am căutat să lucrăm la ceva împreună timp de 20 de ani, după colaborarea noastră pentru «Titanic», care a fost una dintre cele mai de reuşite colaborări din cariera mea. Abia aştept să o văd aducând la viaţă personajul Ronal”, a spus James Cameron.

Producţia celor patru continuări ale filmului ”Avatar” a început săptămâna trecută, în oraşul Manhattan Beach, California, cu un buget total de peste un miliard de dolari.

Datele la care vor fi lansate cele patru continuări ale filmului ”Avatar” au fost confirmate recent. ”Avatar 2” va avea premiera pe 18 decembrie 2020, ”Avatar 3” va fi lansat pe 17 decembrie 2021, iar următoarele două filme din seria cinematografică vor fi lansate pe 20 decembrie 2024 şi 19 decembrie 2025.

James Cameron şi Jon Landau produc continuările filmului ”Avatar” prin compania lor, Lightstorm Entertainment.

Între actorii care îşi vor relua rolurile din ”Avatar” în continuările filmului se numără Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, CCH Pounder şi Stephen Lang. Oona Chaplin, cunoscută pentru interpretarea personajului Talisa Maegyr în serialul de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, s-a alăturat distribuţiei, însă nu a fost dezvăluit încă ce rol va juca.

Scenariile sunt scrise de James Cameron alături de Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver şi Shane Salerno.

Filmul ”Avatar”, lansat în 2009 de Twentieth Century Fox, este o aventură fantastică plasată într-o lume magică, Pandora. Pelicula a generat încasări de aproximativ 2,8 miliarde de dolari, la nivel global. Continuarea lui a fost iniţial programată pentru lansare în 2014 şi a fost amânată de cel puţin trei ori de atunci, regizorul anunţând anul trecut că intenţionează să facă patru continuări ale filmului.

Kate Elizabeth Winslet s-a născut la 5 octombrie 1975, în Reading, Anglia. A interpretat multe personaje de-a lungul carierei şi este recunoscută pentru rolurile Juliet Hulme din ”Heavenly Creatures” (1994), Rose DeWitt Bukater în cel mai mare film din toate timpurile, ”Titanic” (1997), şi Clementine Kruczynski în ”Strălucirea eternă a minţii neprihănite/ Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004).

Kate Winslet a câştigat un Premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă, în 2009, pentru rolul Hanna Shmitz din filmul ”Cititorul/ The Reader”, şi a fost nominalizată de alte şase ori. La vârsta de 22 de ani, ea a doborât recordul ca fiind cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar.

Între cele mai recente filme în care a apărut Kate Winslet se numără “Collateral Beauty”, “The Dressmaker” şi “Steve Jobs”.

Actriţa va putea fi văzută în curând alături de Idris Elba în drama romantică ”Muntele dintre noi/ The Mountain Between Us”, care va avea premiera vineri în Statele Unite ale Americii, şi în ”Wonder Wheel”, producţie regizată de Woody Allen pentru Amazon, care va avea premiera pe 1 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.