Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen: De unde să știu eu dacă PSD a ieșit mai întărit după CEx? Nu sunt psihologul pesediștilor

Inquam Photos / Octav Ganea
kelemen hunor Inquam Photos

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că nu știe dacă PSD a ieșit mai întărit ca partid, după ședința CEx de vineri în care a fost dat vot de susținere pentru Liviu Dragnea la șefia formațiunii, declarând că nu este "psihologul pesediștilor", scrie Mediafax.

Întrebat, sâmbătă la Parlament, dacă, în opinia sa, PSD a ieșit mai întărit, ca partid majoritar în Parlament, după CEx, Kelemen Hunor a răspuns: "Habar nu am. Dar de unde să știu eu? Dar eu nu sunt psihologul pesediștilor. A ieșit mai întărit, nu a ieșit? Nu știu. E fix problema lor".

Liderul Uniunii a adăugat că nu a urmărit ședința de vineri a PSD, deoarece și UDMR a avut o reuniune destul de lungă, precizând că ar fi culmea să stea în fața televizorului să urmărească astfel de evenimente, însă a citit în presă că a fost acordat vot de susținere pentru Liviu Dragnea.

"Eu nu urmăresc ședințele altor partide. Am avut și noi o ședință destul de lungă ieri. Nu am urmărit și nu urmăresc. Ar fi culmea să stau eu în fața televizorului și să urmăresc ședințele partidelor din România. Asta am citit în presă (că Liviu Dragnea a fost susținut la șefia PSD -n.r.). Știrile ajung și la mine", a completat Kelemen Hunor.

Vineri a avut loc Comitetul Executiv Național al PSD, în care s-a supus la vot continuitatea sprijinului oferit pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. Doar opt social-democrați din CexN au votat împotriva susținerii lui Liviu Dragnea, în timp ce peste 50 au votat pentru susținere. Ședința a durat peste opt ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.