Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, LOVITURĂ în plin pentru PNL - UDMR nu va vota moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă

Kelemen hunor 2

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat, miercuri dimineață, că parlamentarii formațiunii nu vor vota moțiunea de cenzură inițiată de senatorii și deputații PNL, USR și PMP, ei urmând să părăsească sala plenului după dezbatere, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Ministrul Apărării anunţă MAREA TRANSFORMARE a Institutului Cantacuzino

Liderul UDMRm Kelemen Hunor, şi liderul PNL, Ludovic Orban, au purtat ieri discuţii privind o posibilă susţinere a moţiunii de cenzură de către parlamentarii UDMR.

"Vom participa la dezbaterea moțiunii de cenzură. Vom avea și noi de spus acolo ceva, așa cum fiecare grup parlamentar are câteva minute și vom spune acolo punctul nostru de vedere și vom părăsi sala, vomfi absenți. Deci nu se pune problema să asigurăm cvorumul, să ne abținem, să nu știu ce. Nu vom fi în sală și vom fi absenți în momentul votului”, a declarat Kelemen Hunor.

El a mai afirmat că PSD va demonstra că, alături de ALDE, are majoritate.

”Moțiunea de cenzură este un instrument esențial în ceea ce privește controlul guvernului și chiar este mai mult - se poate schimba rezultatul alegerilor parlamentare, majoritatea parlamentară se poate schimba prin moțiunea de cenzură, dar ca să se întâmpole acest lucru e nevoie ceva mai mult decât o critică, mai mult sau mai puțin coerentă, trebuie și o viziune despre viitor, un lider, un program de guvernare, o listă de miniștri cu care poți să mergi în a doua clipăă mai departe, ceea ce lipsește în acest moment”, a adăugat președintele UDMR după ședința grupurilor reunite ale senatorilor și deputaților formațiunii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.