Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor a mers la Cluj să ia 'lumină' de la președinta Ungariei: Am vorbit despre provocările care stau în faţa comunităţii maghiare

Katalin Novak

Preşedintele Ungariei, Katalin Novak, a făcut o vizită la Cluj-Napoca, unde s-a întâlnit cu liderul UDMR, Kelemen Hunor. "Am vorbit despre provocările care stau în faţa comunităţii maghiare, despre preocupările noastre şi despre posibilele soluţii. (...) Important este să găsim acele soluţii care se bazează pe interesul comun, atât al maghiarilor din Transilvania, cât şi al României şi al Ungariei", a declarat Kelemen, anunță news.ro.

Kelemen a afirmat, într-o postare pe Facebook, că s-a întâlnit, vineri, cu Novak Katalin, la Cluj-Napoca, "prima locaţie a vizitei dumneai făcută în România". El a afirmat că Dumnezeu l-a adus pe preşedintele Republicii Ungare la Cluj.

"Am vorbit despre provocările care stau în faţa comunităţii maghiare, despre preocupările noastre şi despre posibilele soluţii. Pentru noi, este foarte important ca relaţia dintre cele două ţări să fie puternică şi e important ca aceasta să fie construită pe încredere. De asemenea, este foarte important ca, în edificarea acestei relaţii, să luăm ca bază prezentul şi viitorul. Important este să găsim acele soluţii care se bazează pe interesul comun, atât al maghiarilor din Transilvania, cât şi al României şi al Ungariei", a susţinut liderul UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.