Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor s-a întâlnit cu ministrul Afacerilor Externe al Ungariei, Szijjártó Péter: Suntem dependenţi unii de alţii în această regiune

Facebook
Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis. marţi, după întâlnirea cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior al Ungariei, Szijjártó Péter, că ”suntem dependenţi unii de alţii în această regiune, de aceea este necesară consolidarea relaţiilor bilaterale româno-maghiare”. Vicepremierul a precizat că este foarte important, ca în următoarele luni, cetăţenii care locuiesc în România şi Ungaria să fie în siguranţă, iar asigurarea aprovizionării cu gaze naturale şi energie electrică este o provocare mare, anunță news.ro.

”Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior al Ungariei, Szijjártó Péter, s-a aflat într-o vizită la Bucureşti, în cadrul căreia am discutat despre relaţiile româno-maghiare, despre provocările comunităţii maghiare din România, printre care se numără recensământul, respectiv despre dezideratele pe care le reprezentăm în cadrul coaliţiei de guvernământ”, spune vicepremierul în postare.

Kelemen Hunor arată că ”este foarte important, ca în următoarele luni, cetăţenii care locuiesc în România şi Ungaria să fie în siguranţă, cei aflaţi în nevoie să fie protejaţi de guvernele celor două ţări, asigurarea aprovizionării cu gaze naturale şi energie electrică fiind o provocare mare”.

”Suntem dependenţi unii de alţii în această regiune, de aceea este necesară consolidarea relaţiilor bilaterale româno-maghiare, e nevoie ca miniştrii de resort să se întâlnească mai des. Suntem într-o perioadă grea, de criză, dar UDMR şi-a asumat rolul într-o coaliţie de guvernământ tocmai pentru a găsi soluţii la provocările societăţii”, mai spune preşedintele UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.