Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, DEZLĂNȚUIT după ce Klaus Iohannis a anunțat că va CONTESTA amenda de la CNCD: Când nu îi convine vorbește imediat despre o decizie politică

Președintele UDMR Kelemen Hunor critică dur decizia președintelui României, Klaus  Iohannis, de a contesta amenda primită de la CNCD pentru declarațiile făcute pe tema autonomiei Ținutului Secuiesc.

"CNCD spune că o comunitate a fost discriminată, a fost lezată demnitatea unui grup etnic și a făcut președintele o discriminare, nici nu mai contează amenda pentru că acest mesaj este cel mai important. A greșit președintele, eu cred că trebuie să iasă și să ceară scuze public pentru acele declarații făcute acum o lună de zile. (...)

Citește și: BREAKING - ALERTE METEO de cod GALBEN și PORTOCALIU de ploi și vijelii în România

Nu mă surprinde deloc afirmația președintelui. Atunci când un alt politician a fost amendat președintele era extrem de mulțumit de decizia CNCD. Văd că aplică dubla măsură. Când nu îi convine vorbește imediat despre o decizie politică. Era de așteptat că va face acest pas, nu mă surprinde deloc. Dar trebuie să acceptăm aceste decizii, când e vorba de CNCD, de CCR, de avocatul poporului dacă vrem să păstrăm aparența unui stat democratic”,  a declarat Kelemen Hunor, în direct la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.