Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen: Suntem în opoziție și criticăm Guvernul. Vom critica când greșește, când nu face ceva bine

Inquam Photos / George Calin
Kelemen Hunor UDMR

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, susține că Uniunea este în opoziție și critică Guvernul și îl va critica de fiecare dată când greșește, când nu face ceva bine.

Kelemen Hunor a declarat, miercuri, la Europa FM, că, spre deosebire de UDMR, opoziția partidelor românești este diferită, deoarece au posibilitatea să crească în această perioadă.

”Suntem în opoziție și criticăm Guvernul. Vom critica Guvernul în această perioadă când greșește, când nu face ceva bine. Dar opoziția noastră este diferită de opoziția partidelor românești din Parlament fiindcă acestea au posibilitatea de a crește în opoziție, la 10%, la 20% sau 25%, chiar să aibă majoritate, eventual, după alegerile parlamentare. Noi, indiferent cât de mult lucrăm, și dacă lucrăm de trei ori mai mult decât alții, și dacă suntem extrem de bine pregătiți, inteligenți sau foarte deștepți, mai mult de 6,5% -7% nu vom avea. Indiferent cât de tari suntem în opoziție și câte moțiuni semnăm sau nu, acesta este plafonul nostru”, a afirmat președintele UDMR.

Acesta a precizat că în momentul în care crede că trebuie semnată o moțiune de cenzură, UDMR o va semna, și a dat exemplul moțiunilor care au dus la căderea guvernelor Dăncilă și Orban.

În ceea ce privește celelalte partide din opoziție, Kelemen Hunor a explicat că sunt 3 formațiuni pe voci diferite, la care se adaugă cea a lui Ludovic Orban, un grupuleț.

”Nu există o opoziție unită, și cum nu este unită nu poate nici să lucreze împreună pentru că nu sunt în același film”, a precizat președintele Uniunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.