Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kepa Arrizabalaga, prezentat oficial la Real Madrid

espn
kepa

Portarul spaniol Kepa Arrizabalaga a fost prezentat oficial marţi la noua sa echipă, Real Madrid, alături de care doreşte "să cucerească multe titluri", pentru "a face şi mai mare legenda" clubului de fotbal din capitala Spaniei, informează EFE.

Real Madrid l-a transferat de urgenţă pe Kepa, sub formă de împrumut de la Chelsea Londra, după grava accidentare suferită de portarul său titular, belgianul Thibaut Courtois, care va fi indisponibil aproape întregul sezon 2023-2024 după o ruptură de ligament la genunchi, potrivit agerpres.

"Este una dintre cele mai importante şi speciale zile din cariera mea sportivă şi din viaţa mea. Sunt foarte mândru să fac parte din clubul Real Madrid şi abordez această provocare, această nouă etapă, cu mare entuziasm", a spus noul jucător al madrilenilor.

"Pot să vă asigur că munca, angajamentul şi efortul nu vor lipsi din partea mea, de fiecare dacă când voi îmbrăca tricoul pentru antrenamente şi meciuri. Îmi doresc să fie o etapă grozavă, în care să putem obţine mai multe titluri şi să facem legenda lui Real Madrid şi mai mare", a adăugat portarul basc.

Kepa Arrizabalaga (28 ani) şi-a început cariera la Athletic Bilbao, fiind achiziţionat în 2018 de Chelsea Londra, care i-a achitat clauza de reziliere a contractului său cu clubul basc, în valoare de 80 de milioane de euro.

El a fost selecţionat de 13 ori în reprezentativa Spaniei, cu care a participat la Cupa Mondială 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.