Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Khabib Nurmagomedov își va păstra titlul mondial, deși riscă să fie amendat și suspendat

spox.com
habib nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov nu va avea nicio problemă cu UFC-ul după scandalul monstru pe care l-a provocat în Vegas, la UFC 229, imediat după ce l-a învins pe Conor McGregor prin submission, scrie Mediafax.

Miercuri, 10 octombrie, Dana White a anunţat că titlul mondial va rămâne în posesia rusului, dar şi că Nurmagomedov ar putea fi amendat şi suspendat de Comisia Atletică din Nevada.

După ce McGregor a fost suspendat timp de o lună, mulţi fani ai UFC au fost curioşi să afle care va fi soarta lui Khabib, iar răspunsul a venit chiar de la şeful companiei: "Cu siguranţă, îşi va păstra titlul", a spus Dana White, citat de TMZ Sport, înainte să transmită că mingea se află acum în terenul Comisiei Atletice din Nevada.

Citește și: Campionul mondial, Khabib Nurmagomedov, întâmpinat ca un erou la sosirea în Daghestan

Comisia este cea care a decis neplata bursei lui Nurmagomedov, în valoare de două milioane de dolari, iar Dana White se aşteaptă ca decizia în cazul sportivului rus să fie una destul de aspră. Din primele informaţii lansate pe piaţă de şeful UFC, Khabib s-ar putea alege cu o amendă de 250.000 de dolari, un record pentru MMA, dar şi cu o suspendare care s-ar putea ridica la patru sau şase luni. În orice caz, suspendarea nu afectează centura apărată de Khabib în faţa lui McGregor, titlul rămânând la rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.