Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kilograme de aur și zeci de mii de lei și euro confiscați de la cămătari: Două femei și doi bărbați au fost săltați

bijuterii

Două kilograme de bijuterii și zeci de mii de lei și euro au confiscat polițiștii în urma a trei percheziții în județul Bistrița-Năsăud, la persoane acuzate de șantaj și cămătărie.

Potrivit Poliției Bistrița-Năsăud, perchezițiile au avut loc sâmbătă în orașul Bistrița și în localitatea Sărățel, la domiciliile persoanelor bănuite de șantaj și cămătărie, scrie mediafax.ro.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat 24.690 de euro, 30.370 de lei, aproximativ 2 kg de bijuterii, precum și alte înscrisuri care au valoare de probă în dosar.

„Din investigații a reieșit că, în perioada 2016-2020, membrii grupării ar fi acordat bani cu împrumut, mai multor persoane, pentru care ar fi perceput ilegal dobânzi. În vederea recuperării sumelor de bani împrumutate sau a dobânzilor percepute, membrii grupului ar fi exercitat acte de constrângere fizică și psihică împotriva persoanelor care nu reuşeau să restituie, la termen, sumele datorate”, arată Poliția Bistrița-Năsăud.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

Doi bărbați de 43 și 23 de ani, împreună cu două femei de 26 și 44 de ani, toți din Bistrița, au fost duși la sediul Poliției pentru audieri, iar ulterior, trei dintre ei au fost reținuți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.