Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kilometrul zero al României este umanist. PPU (social-liberal) lansat în stradă campania de strângere de semnături pentru parlamentare

captură TV
Piedone

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a lansat miercuri campania de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare programate în luna decembrie.

Acțiunea a demarat, simbolic, la Kilometrul zero, în centrul Bucureștiului, în prezența mai multor lideri ai partidului (printre care proaspătul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone și deputatul Steluța Cătăniciu, președintele PPU București) și va continua în perioada următoare în toate județele din țară.

Principalul proiect al umaniștilor din perioada recentă este campania „Stop abuzurilor!”, una adresată tuturor cetățenilor României care au fost victime ale unui abuz din partea instituțiilor statului sau angajaților acestora. Potrivit unui comunicat de presă al PPU (social-liberal), odată cu lansarea în stradă a campaniei de strângere de semnături a fost anunțată și o nouă fază pentru campania împotriva abuzurilor, respectiv constituirea unei baze de date naționale, care să cuprindă sesizările cetățenilor. Aceste informații vor fi folosite pentru sesizarea instituțiilor abilitate să rezolve respectivele situații.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.