Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Jong-Un și Donald Trump vor continua discuțiile începute în Hanoi -presa nord-coreeană

sua vs Korea

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un și președintele american Donald Trump au decis să continue discuțiile productive pentru rezolvarea problemelor prezentate în cadrul summitului din Vietnam, relatează agenția nord-coreeană de presă KCNA, citată de Reuters și preluată de mediafax.

Citește și: Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

Conform KCNA, cei doi lideri doresc să consolideze relațiile dintre Coreea de Nord și Statele Unite și să ducă la bun sfârșit denuclearizarea Peninsulei Coreene.

Donald Trump și Kim Jong-Un au avut un schimb de păreri sincer și constructiv, asupra unor probleme practice, pentru a îmbunătăți relațiile dintre cele două țări.

Cei doi lideri au constatat că eforturile și măsurile proactive luate de ambele părți pentru minimizarea tensiunilor au încurajat discuțiile și au creat un mediu de încredere pentru negocieri, lucru care a schimbat „atmosfera de inimiciție” cu care cele două țări s-au confruntat în ultimii zeci de ani, relatează KCNA.

De asemenea, Trump și Kim Jond-Un au transmis că al doilea summit, din Vietnam, a reprezentat o șansă importantă de a construi încrederea și de a îmbunătăți relațiile dintre Statele Unite și Coreea de Nord, conform agenției de presă nord-coreene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.