Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Kardashian va primi distincția Women Leadership in Law, pentru demersurile sale în domeniul juridic

www.nymag.com
Kim Kardashian

Vedeta de reality show americană Kim Kardashian va primi distincția Women Leadership in Law, pentru eforturile sale privind reformarea sistemului juridic american, relatează contactmusic.net, potrivit Mediafax.

Premiul i-a fost acordat de publicațiile cu profil juridic The California Lawyer și The Daily Journal. Atât starul, cât și avocata acesteia, Shawn Holley, au fost lăudate pentru eforturile privind reformarea sistemului juridic american.

Cele două femei l-au convins pe președintele american Donald Trump să o elibereze, anul trecut, pe Alice Marie Johnson, o femeie în vârstă de 63 de ani care a primit o pedeapsă cu închisoarea pe viață pentru trafic de droguri, în 1996, deși nu avea alte antecedente penale. Demersurile vedetei și ale avocatei au contribuit la aprobarea unei legi ce prevede creșterea numărului de zile care poate fi redus din sentința unui condamnat care a participat la activități de prevenirea a recidivelor în timpul petrecut în spatele gratiilor.

Kardashian și Holley vor primi premiul într-o conferință care va avea loc în luna mai în Beverly Hills, Los Angeles.

Citește și: 'Game of Thrones' a stimulat turismul în Irlanda de Nord

Starul emisiunii "Keeping Up With The Kardashians", difuzată de postul de televiziune american E! Entertainment, a declarat recent că își dorește să devină avocat. Ea urmează un program de pregătire, care durează patru ani, în cadrul unei firme juridice din orașul american San Francisco. Compania are un program de pregătire pentru persoanele care nu au studii în domeniu. Kim Kardashian, care a renunțat la facultate, a afirmat că dorește să susțină examenul de admitere în barou în 2022.

Deși vedeta este cunoscută pentru produse cosmetice și pentru reality show-ul în care apare alături de membrii familiei sale, numele Kardashian este celebru și în domeniul juridic. Tatăl lui Kim, Robert Kardashian, a fost unul dintre avocații fostului jucător de fotbal american O.J. Simpson. Acesta a fost acuzat, în 1995, de uciderea fostei sale soții și a unui apropiat al acesteia, dar a fost achitat în urma unui proces controversat.

Kim Kardashian este una dintre actriţele de reality show cel mai bine plătite din televiziunea americană. În 2015, Kardashian, care este căsătorită cu rapperul Kanye West, se situa pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de reality show, cu câștiguri de 53 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.