Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, DISCURS DUR în Parlament: Românii vor lideri politici cinstiți și o guvernare la înălțimea moștenirii care ne-a fost lăsată

Inquam Photos / George Calin
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, discurs extrem de dur la adresa guvernului și a clasei politice, în Parlament, astăzi, la ceremonia de celebrare a Centenarului.

"Centenarul nu este numai un prilej de a ne întoarce privirea spre trecut și a ne onora reflecția, ci și de a ne întreba dacă ne-am onorat locul în istoria țărilor lumii. Mergem astăzi în direcția corectă sau mergem pe un drum greșit care ne va duce în cu totul și cu totul în alt loc decât cel în care voiam să ajunge? Aniversarea centenarului ne găsește la o răscruce. (...) Cu atât mai mult de Centenar românii așteaptă o guvernare la înălțimea moștenirii care le a fost lăsată, vor lideri politici cinstiți care să își propună interese pentru România, nu pentru interesele lor vremelnice", a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Adrian Năstase, AVERTISMENT după sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului: Fiecare națiune își creează legende .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.