Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a identificat soluţia pentru creşterea competitivităţii economice

presidency.ro
Klaus Iohannis

Clusterele sunt o soluţie pentru creşterea competitivităţii economice, iar judeţul Covasna este un exemplu de bună practică în acest sens, a declarat marţi, preşedintele Klaus Iohannis, care a efectuat o vizită de lucru la Sfântu Gheorghe.

Şeful statului a mai spus, în cadrul unei întâlniri avute la sediul Consiliului Judeţean Covasna cu reprezentanţii clusterelor, asociaţiilor profesionale şi incubatoarelor de afaceri din zonă, că încurajează acest tip de asociere care ar putea conduce la dezvoltarea economică la nivel regional şi naţional şi ar putea contribui, de asemenea, la dezvoltarea învăţământului tehnologic, formă de educaţie care ar impulsiona orientarea în domenii-cheie în care este o foarte mare nevoie de competenţe practice.

Citește și: Reacție de milioane a fostului premier Grindeanu! Se justifică….

Vicepreşedintele Asociaţiei Clusterelor din România, Vajda Lajos, a declarat pentru AGERPRES că a avut prilejul de a-i vorbi preşedintelui despre importanţa 'specializării inteligente' în Regiunea Centru, precum şi despre activitatea clusterelor înfiinţate în urmă cu 5-7 ani.

Vajda Lajos a mai spus că 'dacă vrem să vorbim despre viitorul României şi despre dezvoltare reală, atunci trebuie să discutăm atât despre potenţial, cât şi despre soluţii noi, moderne, inovative', care să ne poziţioneze pe plan internaţional.

Citește și: Dragnea primește o lovitură de proporții din partea propriului partid! Grindeanu iese triumfător din luptă

În cursul dimineţii, Klaus Iohannis a vizitat judeţul Harghita, iar după vizita în judeţul Covasna a plecat în Vrancea, unde a participat la un ceremonial militar la Mausoleul Mărăşti, cu prilejul comemorării a o sută de ani de la bătăliile ce au avut loc în această zonă în timpul Primului Război Mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.