Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a primit mulțumiri din partea socialistei Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului Republicii Moldova

Facebook.com
Zinaidei Greceanîi

Președinta Parlamentului, socialista Zinaida Greceanîi, i-a mulțumit președintelui României, Klaus Iohannis pentru „poziția fermă de susținere a noii majorități parlamentare și a coaliției guvernamentale”. Acest mesaj a fost transmis astăzi, în cadrul unei întrevederi cu consilierul prezidențial pentru politică externă a României, Bogdan Aurescu, care se află la Chișinău, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, informează deschide.md.

Citește și: Noi informații despre zborul MH17 doborât în Ucraina: anchetatorii anunță noi dezvăluiri

Potrivit Zinaidei Greceanîi, poziția exprimată de Klaus Iohannis și de poporul român este una „foarte importantă” pentru R. Moldova, în contextul crizei politice de la Chișinău.

„Apreciem transmiterea de către preşedintele României a scrisorii către președintele Consiliului European și președintele Comisiei Europene privind situația din R. Moldova”, a declarat Zinaida Greceanîi, exponenta partidului care a lansat în repetate rânduri measaje de ură la adresa României.

Aceasta l-a informat pe oficialul de la București că Parlamentul este funcțional și că au fost create toate organele de lucru, inclusiv aleși vicepreședinții și create comisiile permanente.

La rândul său, Bogdan Aurescu a transmis mesajul președintelui României, care îndeamnă autoritățile din R. Moldova să soluționeze criza politică pe care pașnică, cu calm și reținere de la acțiuni violente.

Tot astăzi, în Parlament, Bogdan Aurescu a discutat cu liderii fracțiunilor parlamentare a Blocului „ACUM”, Maia Sandu și Andrei Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.