Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a semnat decretul privind demisia Ministrului Sănătăţii: Cine e interimar

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul prin care ia act de demisia lui Patriciu Achimaş-Cadariu din funcţia de ministru al Sănătăţii, precum şi pe cel prin care premierul Dacian Cioloş preia interimatul la această instituţie. "Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 9 mai, decretul prin care ia act de demisia din funcţia de Ministru al Sănătăţii a domnului Patriciu-Andrei Achimaş-Cadariu. De asemenea, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dacian Julien Cioloş, prim-ministru al Guvernului României, ca ministru interimar al Sănătăţii", informează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat transmis Agerpres.

 

Patriciu Achimaş-Cadariu a precizat luni că şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii din cauza diferenţelor de abordare pe care le-a avut faţă de premierul Dacian Cioloş în legătură cu criza dezinfectanţilor din spitale.

 

Ulterior, Executivul a informat că premierul Dacian Cioloş a convenit cu preşedintele Klaus Iohannis să preia interimatul la Ministerul Sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.