Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: am o părere despre fiecare ministru. Premierul nu mi-a cerut părerea/ Video

iohannis

Președintele Klaus Iohannis susține că are o părere formată despre fiecare ministru, dar nu a avut o discuție cu premierul Nicolae Ciucă despre eventuale remanieri. Iohannis a spus că nu este de acord cu evaluările miniștrilor, făcute la termen fix și recomandă să se meargă pe stabilitate, iar dacă un ministru nu își face datoria, atunci să fie remaniat.

”Evaluarea miniștrilor nu o voi face eu, chiar dacă opinii despre fiecare ministru. Această evaluare o voi spune primului ministru, dacă mă va întreba. Nu mi-a cerut părerea, deocamdată.

Atunci când am încurajat formarea acestei coaliții, mulți au zis că fac o greșeală. Rezultatul este un Guvern stabil și cel mai perfomant din ultimii mulți, mulți ani. Gândiți-vă cum ar fi arătat România cu un Guvern subțire, cu o majoritate fragilă, în timp ce avem război la graniță, avem mari provocări economice.

Nu sunt adeptul acestor evaluări o dată la 6 luni, nu putem sta acum să facem o discuție care ministru este mai bun, care este mai puțin bun. Dacă premierul consideră că unul sau altul dintre miniștri nu performează, atunci are instrumente constituționale pentru a remania un ministru”, a spus Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.