Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis anunță o întâlnire CRUCIALĂ în România: va fi ultima, înainte de a decide viitorul UE

Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, la Bruxelles, că a convenit cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, să aibă o întâlnire informală pe data de 9 mai, de ziua Europei, la Sibiu, o ultimă întâlnire înainte de Summit-ul care va decide viitorul Uniunii Europene.

”Avem azi și mâine întrunirea Consiliului cu o agendă bogată și aș menționa câteva teme care sunt foarte importante pentru noi în România. Președintele Tusk va prezenta o așa numită Agendă a Liderilor, care arată când și unde ne vom întâlni pentru a face o UE mai puternică. Pentru noi este foarte importantă această Agendă, pentru că în prima jumătate a anului 2019, România va deține președinția Uniunii Europene.

S-a convenit cu domnul Tusk să avem o întâlnire informală, care va avea loc pe 9 mai 2019, de Ziua Europei, la Sibiu și va fi una dintre ultimele întâlniri, înainte de a decide viitorul Uniunii Europene (...) Nu e o problemă, e o oportunitate. Dacă putem să serbăm ziua Europei cu un summit în România cred că e un lucru bun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.