Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis are clasă: 'Întotdeauna a fost privit în Consiliul European ca o figură echilibrată şi are o figură foarte bună la Bruxelles'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Europarlamentarul Corina Creţu este de părere că preşedintele Klaus Iohannis "are o figură foarte bună la Bruxelles” şi că acesta poate obţine o funcţie la nivel european, sau mondial, la finalul celui de-al doilea său mandat ca preşedinte al ţării.

Întrebată, duminică, dacă crede că preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie la nivel european, la finalul celui de-al doilea mandat prezidenţial, fostul comisar european Corina Creţu a răspuns că Iohannis „are o figură foarte bună la Bruxelles”

„Este o alegere personală a domnului preşedinte, pe care nu vreau să o comentez. Ceea ce vreau să spun este că întotdeauna a fost privit în Consiliul European ca o figură echilibrată şi are o figură foarte bună la Bruxelles, deci cred că e posibil să fie unul din candidaţi”, a afirmat Corina Creţu la Prima TV.

Ea a mărturisit că nu s-a simţit niciodată discriminată pe motiv că este româncă, atunci când a mers în forurile europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.