Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, atacat DUR după ce s-a aflat că a plecat în Tenerife: 'Este incalificabil ca om. Nu a existat niciodată un trântor mai mare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vizită privată în Republica Federală Germania şi Regatul Spaniei. Realizatorul Tv Radu Banciu a comentat în cadrul emisiunii de marți subiectul.

ALERTĂ METEO emisă de specialişti: Vântul va DEPĂŞI 100 de kilometri pe oră în unele zone

„Se pare că, de fapt e o certitudine, ar fi urgentat înlocuirea lui Mișu Tudose de la Palatul Victoria cu Viorica Dăncilă tocmai pentru că avea de plecat în concediu. Soția sa, Carmen Iohannis, fiind profesoară la Sibiu, intra în vacanță. Ea nu putea să rateze nici măcar o zi de vacanță și atunci Iohannis le-a spus «invit pe toți cei implicați în procedură să se mobilizeze și să lucreze repede și bine. Este pozibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată și noul guvern să se apuce de treabă»”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

”Este incalificabil ca om acest Klaus Iohannis. Nu a existat niciodată un trântor mai mare în nicio instituție a statului român. Este inacceptabil și este un recod mondial. Nu cred că există un om în viața vieților lui la locul de muncă să fi făcut mai puțin”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.