Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: 'Nu ne dorim şi nu se va întâmpla ca românii să stea în frig, cum nu se va întâmpla să li se stingă lumina'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi seară, la New York, că lucrurile sunt destul de simple, trebuie să evităm să risipim energia în această perioadă, dar preşedintele susţine că nu se va întâmpla ca românii să stea în frig şi nici „nu li se va stinge lumina”.

„Cred că a face economie într-o vreme în care criza energetică este evidentă (...) lucrurile sunt destul de simple, trebuie să evităm să risipim energia”, a declarat, marţi seară, la New York, preşedintele Klaus Iohannis, potrivit news.ro.

Întrebat cum face el însuşi economie, preşedintele a precizat că locuinţa poate să fie mai rece, dacă nu este nimeni acasă, se poate stinge lumina în încăperile în care nu se stă şi pot fi scoase din priză aparatele care nu se folosesc.

„Nu ne dorim şi nu se va întâmpla ca românii să stea în frig, cum nu se va întâmpla să li se stingă lumina, cum se spune, dar este un lucru natural, foarte potrivit, bun, etic, corect, un semn de solidaritate, să facem economii rezonabile fiecare acolo unde putem”, adăugat preşedintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.