Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, criticat extrem de dur din interiorul PNL: Nominalizarea lui Ciucă, 'practic o sacrificare a democrației'

captură TV
iohannis pnl

Fostul purtător de cuvânt al PNL, deputatul Ionel Dancă, afirmă, joi seară, că nominalizarea lui Nicolae Ciuca pentru funcţia de prim-ministru ”nu are nicio legătură cu situaţia de criză politică şi cu pandemia”. ”Este o soluţie militară de guvernare a României, pe care preşedintele Klaus Iohannis şi-a dorit-o de foarte mult timp”, a transmis Dancă.

”Nominalizarea generalului Nicolae Ciuca pentru functia de prim-ministru nu are nicio legătură cu situaţia de criză politică şi cu pandemia”, susţine, joi seară, deputatul PNL Ionel Dancă.

Acesta susţine că ”propunerea lui Ciuca este o soluţie militară de guvernare a României, pe care preşedintele Klaus Iohannis şi-a dorit-o de foarte mult timp”.

Deputatul PNL Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în partid, a declarat joi, pentru B1 TV, că desemnarea generalului în rezervă Nicolae Ciucă în funcția de premier de către președintele Klaus Iohannis este „practic o sacrificare a democrației”. În opinia lui Dancă, Ciucă nu are nici pe departe experiența politică necesară pentru a negocia în situația în care se află. Totodată, liberalul a amintit de controversele care au apărut după ce generalul în rezervă a fost nominalizat pentru funcția de ministru al Apărării.

Fostul purtător d cuvânt al PNL afirmă că şeful statului ”nu e la prima încercare în care urmăreşte să-l pună pe generalul Ciucă în poziţia de prim-ministru”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial joi nominalizarea actualului ministru al Apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.