Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, cutremurat de tragedia de la Liceul din Odorheiu Secuiesc: 'Solicit pedepsirea celor care se vor dovedi vinovați'

presidency.ro
klaus iohannis, cotroceni

Tragedia care a avut loc la internatul Liceului Tamași Aron din Odorheiu Secuiesc este cutremurătoare, spune președintele Klaus Iohannis, care solicită elucidarea de urgență a cauzelor care au dus la prăbușirea clădirii și pedepsirea celor care se vor dovedi vinovați.

„Tragedia care a avut loc la internatul Liceului Tamași Aron din Odorheiu Secuiesc este cutremurătoare. Transmit condoleanțe familiei elevului care și-a pierdut viața și le doresc însănătoșire grabnică elevelor rănite în acest cumplit accident. Este o dramă care ne reamintește brutal că siguranța în școli rămâne o prioritate critică. Spațiile în care copiii își petrec cea mai mare parte din timpul lor trebuie să ofere protecție și să fie adaptate la standardele de siguranță actuale. Solicit elucidarea de urgență a cauzelor care au dus la prăbușirea clădirii și pedepsirea celor care se vor dovedi vinovați”, scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

Incidentul s-a produs luni la Liceul Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc. Peretele clădirii în care se afla internatul școlii s-a prăbușit. Patru persoane au fost acoperite de resturile clădirii. Una dintre victime, un băiat care a fost scos la suprafață aproape de finalul misiunii, a murit. În prima parte a intervenției, trei victime, toate fete cu vârste de 16 și 17 ani, au fost extrase de salvatori din clădirea prăbușită. Acestea se află la spital.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.