Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, desființat din cauza căsătoriilor între homosexuali

klaus iohannis

Partidul Forța Națională îl desființează pe președintele Klaus Iohannis din cauza declarațiilor acestuia despre căsătoriile între homosexuali. ”Președintele Iohannis uită că este președinte într-o țară care are peste 90 la sută populație de religie ortodoxă și că ar trebui să respecte acest popor și valorile sale. Președintele acuză trei milioane de români care au semnat pentru modificarea Constituției, precum și pe toți ceilalți români care susțin acest demers, că urmează ”calea fanatismului religios”. Când o majoritate a alegătorilor români l-au ales pe Iohannis președinte deși era minoritar religios și etnic, atunci românii nu erau fanatici!”, spune Forța Națională.

Secretarul General al Forței Naționale întreabă: ”Cum poate președintele să spună că ”trebuie să revenim la ceea ce se numeşte toleranţă şi acceptarea celuilalt”? Când a părăsit poporul român toleranța, de vreme ce în 2014 Iohannis a fost ales președinte?”

Mai departe, Forța Națională observă că ”Iohannis vorbește ca un prigonit și ca un exclus în țara care l-a ales în cea mai înaltă funcție a statului român. Ascultându-l pe Iohannis acuzând poporul de fanatism ai spune că vorbește de undeva din închisoare unde a fost aruncat pentru că e de altă religie și de altă etnie. Dar nu, Iohannis acuză națiunea română chiar de la Cotroceni, din funcția de președinte al României, că este intolerantă! ”Fanatismul” poporului român l-a adus pe Iohannis la tribuna oficială a președinției de unde să ne acuze de toate relele de pe lume!”

În final, Partidul Forța Națională anunță că ”susține demersul Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției pentru ca termenul de căsătorie să desemneze clar uniunea liberă dintre un bărbat și o femeie. Fanatismul le aparține celor care vor să bage pumnul în gură unui întreg popor, obligându-l să accepte norme străine, contrare culturii și valorilor sale”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.