Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, despre înțepăturile din coaliție: Nu sunt tensiuni între PNL și USR. Într-o coaliție nu este ca la armată, e normal să fie opinii diferite

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern, Klaus Iohannis, grup, Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a apreciat, marti, la Cotroceni, ca PNL si USR nu se cearta si nu sunt tensiuni in coalitia de guvernare, dupa ce aliatii s-au contrazis in ultimele zile.

„Ceea ce numiti dvs dispute dupa parerea mea nu sunt dispute, sunt discutii intr-o coalitie. Intr-o coalitie nu este ca la armata, unde unul comanda si restul executa. Intr-o coalitie solutiile se cristalizeaza din discutii. E absolut normal sa existe opinii chiar foarte diferite intre partide si e rolul conducerii coalitiei sa negocieze aceste divergente. Nu e motiv sa credem ca se cearta, oamenii discuta pornind de la punctul de referinta propriu. Jurnalistii speculeaza cum se cearta PNL cu USR, doar ca ei nu se cearta, ei pornesc fiecare de la punctul propriu, negociaza si se gaseste o solutie”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Guvernul Cîțu introduce 'taxa pe ambalaj': La cumpărături vei achita câte 50 de bani în plus pentru fiecare sticlă sau doză cu bere, apă, suc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.