Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis EXCLUDE un referendum pe justiție din cauza SĂRBĂTORILOR: 'Nu putem să organizăm un referendum în perioada sărbătorilor de iarnă'

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis vot Inquam Photos

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți seară, că un referendum pe justiție nu poate fi organizat în perioada sărbătorilor de iarnă, întrebat fiind dacă există un orizont de timp în care va fi făcut un astfel de demers.

"Asta rămâne în discuție. Rămâne în discuție. Nu putem să organizăm un referendum în perioada sărbătorilor de iarnă.", a afirmat, marți seară, Klaus Iohannis.

Citește și: Producătorii de medicamente trag un semnal de alarmă! Milioane de pacienți sunt în pericol

Despre același subiect, șeful statului a spus, marți, la Viena, că este o temă de actualitate referndumul privind justiția. 28 de organizații i-au cerut șefului statului să emită de urgență decretul de organizare a unui referendum prin care românii să se exprime cu privire la legislația în materie penală.

28 de organizații i-a cerut, pe 12 decembrie, președintelui Klaus Iohannis să emită de urgență decretul de organizare a unui referendum prin care românii să-şi exprime voinţa cu privire la legislația în materie penală.

Citește și: O vedetă PRO TV revine în forță! A ales un show-surpriză

La începutul anului 2017 președintele Klaus Iohannis anunța inițierea unui referendum pe tema schimbării Codurilor penale şi a graţierii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.