Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis face promisiuni majore pentru al doilea mandat

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis susține că pentru al doilea mandat își propune să facă o țară normală. El susține că suntem într-o situație economică dificilă, dar a precizat că împreună cu cei de la PNL va asigura o creștere economică predictibilă.

”Dacă voi fi ales pentru un al doilea mandat de președinte mă voi fi implica total pentru o Românie normală. Acesta nu este doar un slogan, pentru că fiecare român își dorește să trăiască într-o țară normală.

O țară normală înseamnă că statul deservește cetățeanul, că cetățeanul este în centrul sistemului, o țară normală este cea în care cetățeanul este în centrul unui sistem de sănătate.

Pot să le garantez românilor că mă voi implica cu tot ce știu, cu toată priceperea, cu toată funcția pentru o țară normală.

Acum suntem într-o situație economică în care trebuie să avem grijă, trebuie să fim foarte atenți. Politica economică a Guvernului eșuat a fost o politică bazată pe consum, dar aceste lucruri pot fi corectate și împreună cu Guvernul PNL vom genera o creștere economică predictibilă și sustenabilă.”, a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.