Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis îi răspunde lui Dragnea: Proiectul de țară dă linia generală de dezvoltare a țării

Ovidiu Micsik / Inquam
klaus iohannis proiect de tara

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut, marți, o declaraţie de presă la finalul şedinţei Comisiei prezidenţiale privind Proiectul de ţară. Acesta a fost rugat de către jurnaliștii prezenți să comenteze reacția președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a spus, într-un mesaj postat pe Facebook, că „problema medicamentelor trebuie să constituie o prioritate a comisiei de lucru, alături de subiecte precum susținerea companiilor românești și a tinerilor antreprenori, ca viitori generatori economici și de dezvoltare ai unei clase de mijloc mai numeroase”

„Proiectul de țară va stabili liniile generale de dezvoltare ale României. Acest proiect va defini bunăoară dacă România vrea să fie o țară europeană profund integrată sau dacă dorește să fie o țara europeană mai puțin integrată. Acest proiect va stabili dacă vrem să aderăm la zona euro sau nu vrem să aderăm la zona euro”, a spus Iohannis la finalul ședinței Comisiei prezidențiale privind proiectul de țară.

De asemenea, președintele Iohannis a mai spus că proiectul de țară dă linia generală de dezvoltare a țării. Totodată, acesta nu reprezintă un proiect de guvernare. Proiectul va fi pus în dezbatere publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.