Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis îi UMILEȘTE pe liberali: Cum i-a APOSTROFAT pentru rezultatul din mai - VIDEO

Klaus Iohannis i-a certat pe liberali, la Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov. El le-a reproșat că nu au crezut în șansele de reușită ale referendumului pe justiție. Președintele le-a adus aminte că în afară de Ludovic Orban, el și încă ”vreo 2-3”, liberalii nu au crezut în șansele scrutinului.

”Sunteți mulți și sunteți hotărâți. Vom câștiga împreună! Vă mulțumesc pentru această primire entuziasmantă și țin să vă salut cu căldură. Bună seara, dragii mei liberali. Voi reprezentați cele mai puternice și cele mai vizibile organizații. Suntem în capitală. Sunt un muntean, sau un ilfovean, sau un bucureștean, dar sunt împreună cu voi.

Faptul că am PNL a câștigat alegerile europarlamentare este, dragii mei, senzațional. Faptul că am câșigat și referendumul pentru justiție este notabil. Aceste lucruri au fost posibile pentru că voi și cu mine ne-am implicat. Nu pentru că au fost mulți care au crezut. A fost Ludovic și cu mine și cu vreo 2-3.”, a declarat Klaus Iohannis Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.