Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis l-a cheamat pe Ludovic Orban la Palatul Cotroceni! Vicepremierul și ministrul Fondurilor Europene îl însoțesc pe premier

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis orban

Premierul Ludovic Orban are, marți, de la ora 14:00, ședință cu președintele României, Klaus Iohannis! La Palatul Cotroceni, premierul va fi însoțit de vicepremierul Raluca Turcan și de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș. Cel mai probabil, se va discuta despre declanșarea alegerilor anticipate, dar și despre problemele legate de atragerea fondurilor europene.

Orban își începe ziua la ora 09.00, când are o întrevedere cu Radu Ioanid, directorul Diviziei de Programe Arhivistice Internaționale din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii (Washington D.C.), la Palatul Victoria.

Citește și: Temperaturi de primăvară în plină iarnă! Meteorologii anunță când se strică vremea

Apoi, de la ora 10.00, Orban se vede cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). La întâlnire participă ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, ministrul Sănătății, Victor Costache.

De la ora 12.00, tot la Palatul Victoria, premierul României se vede cu reprezentanții companiei Telekom, iar alături îi vor fi ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.