Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis îşi lansează volumul autobiografic "Pas cu pas" la Gaudeamus

Klaus Iohannis îşi va lansa miercuri volumul autobiografic "Pas cu pas" la standul Editurii Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus. 

În cele peste 200 de pagini ale volumului, politicianul prezintă atât întâmplări din culise, cât şi momente mai puţin cunoscute din viaţa publică. Pentru prima dată, Klaus Iohannis vorbeşte deschis, într-un volum autobiografic, despre copilărie, adolescenţă, sora, soţia sa, despre studenţia la Cluj sau despre cariera în învăţământ. 

"Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru Preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut-o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am preţuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (...) A venit timpul ca valorile performanţei să fie puse în acţiune tocmai pentru ca aspiraţiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârşit, în realităţi palpabile: stabilitate economică, bunăstare şi certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie", spune Klaus Iohannis, potrivit Editurii Curtea Veche. 

Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro şi la standul Curtea Veche Publishing de la Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, la preţul de 15 lei. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.