Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis la preluarea noului mandat de preşedinte - 'Voi continua să sprijin lupta anticorupţie'

Inquam Photos / George Calin
iohannis parlament

Pe fondul obictivului de a restabili încrederea oamenilor în autorităâile publice preşedintele Klau Iohannis spune că va susţine în continuare lupta anticorupţie dar şi reformarea şi modernizarea sistemului de stat.

"În acest mandat voi continua să acţionez cu aceaşi hotărâre pentru ca cetăţenii să îţi consolideze încrederea în sttat. Voi continua fără întrerupere să susţin lupta anticorupţie  şi voi uza de toate prerogativele conferite de lege. Îmi doresc ceea ce așteaptă în definitiv orice om, o legislaţie coerentă şi adecvată", a spus Iohannis în cuvântul său de după învestire.

"Ce trebuie să facem în definitiv.  Principiul de la care trebuie să plecăm în amplul demers de transformare e că statul se află în slujba cetățeanului, pe care îl respectă.

Este imperativă refacerea încrederii oamenilor în autoritatea publică, care a fost puternic zdruncinată . Fără o evaluare serioasă şi reaşezarea pe fundamente corecte nu se poate face.

Toate instituţiile statului trebuie să treacă printr-un riguros proces de modernizare. Sunt şi susţin ferm în continuare cultura integrității funcției publice la baza căreia se află valori etice", a mai spus Iohannis în faţa Parlamentului

.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.