Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis lansează un nou atac la adresa Parlamentului: 'În ultima vreme avem oarecare dificultăţi de comunicare, sunt oarecum paraleli cu ce se întâmplă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis tren

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că în ultima vreme există dificultăţi de comunicare cu Parlamentul, susţinând că parlamentarii sunt "oarecum paraleli" cu ce se întâmplă în ţară. "În ultima vreme, avem oarecare dificultăţi de comunicare cu Parlamentul, ei sunt oarecum paraleli cu ce se întâmplă în România şi este păcat", a spus Iohannis, la dezbaterea "Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploieşti", organizată la Universitatea de Petrol şi Gaze, întrebat cu privire la legislaţia privind zonele metropolitane, conform Agerpres.

El a precizat că în acest domeniu este mare nevoie de armonizarea legislaţiei. "Cred că ar ajuta un pic dacă mai multă lume ar fi mai activă şi i-ar vizita, de exemplu, pe parlamentari, nu pe cei de faţă, aceştia sunt activi, de aceea au venit, dar sunt unii care pot fi văzuţi mai degrabă la televizor sau în altă parte şi mai rar în contact cu cetăţenii reali. Cred că aici este o pârghie insuficient exploatată", a afirmat Iohannis.

Şeful statului a indicat că municipiile mari au nevoie de spaţiu de dezvoltare. "Acest spaţiu de dezvoltare poate fi creat rezonabil numai în două feluri: ori prin statuarea şi legiferarea zonelor metropolitane, ori prin extinderea graniţelor municipiilor", a explicat preşedintele Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.