Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj cu TÂLC în plin scandal politic: Ar fi senzațional să fim uniți

iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, participă astăzi la evenimentul „Pedalăm pentru România”. Șeful statului a ținut să transmită și un mesaj înainte de a porni în marș spre Piața Victoriei.

„Știți bine că particip la evenimentele pe bicicletă, iar faptul că mergeți la Alba Iulia pentru a celebra Centenarul mi se pare un lucru extraordinar. Centenarul este despre noi, despre români, despre unitate și să nu uităm chiar astăzi, când vorbim, este Ziua Tricolorului, un simbol puternic al României. Aș spune poate o frază despre unitate. În viața normală suntem foarte diferiți, cu meserii diferite, cu preocupări diferite, cu hobby-uri diferite. Iată că am găsit un punct comun (...) se creează o unitate. Ce bine ar fi ca acum, la 100 de ani după ce ne-am unit, să ajungem la unitate, ar fi senzaţional şi participarea mea o dedic şi acestui deziderat - să se creeze mai multă unitate între noi”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, glume despre primul mandat de președinte: ce promite pentru al doilea/VIDEO

Aproape 250 de biciclişti amatori au plecat marţi din Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Drobeta-Turnu-Severin pentru a se reuni, cinci zile mai târziu, la Alba Iulia, în acest marş dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, potrivit organizatorului evenimentului, Asociaţia "Cu Bicicleta Departe".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.