Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mesaj în premieră: Îmi pare rău că v-ați simțit amenințați (Video)

iohannis cotroceni

Președintele Klaus Iohannis susține că nu a dorit să amenințe presa și sursele presei în momentul în care a spus că ”știm noi cine” a dat în presă drafturile legilor securității naționale. Ulterior, Iohannis i-a amenințat pe angajații din Departamentul Securității de la Administrația Prezidențială și a precizat că se va îngriji să dispară ”aceste excese”.

”Cred că vă așteptați de la președintele româniei să știe un pic mai mult decât populația în general. Eu nu m-am referit nici la persoane, nici la publicație. Am spus că este greșit ca în această fază să fie agitată populația cu niște drafturi, care nu au devenit proiecte de lege.

Îmi pare rău că v-ați simțit amenințați, dar nu cred că cei care au lucrat pe aceste drafturi s-au simțit amenințați. Îmi mențin afirmația că nu este normal să fie pus în circulație un draft pe o lege sensibilă

Nu trebuie să vă simțiți amenințați (...) Cel care a dat în presă acele drafturi nu a făcut niciun secret din faptul că le-a dat în presă.”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a spus că au lucrat inclusiv oameni de la Cotroceni la legile securității naționale.

”Au fost colegi din Departamentul Securității Naționale care au lucrat pe drafturile legilor securității naționale, dar nu au ajuns la mine și nu-mi folosesc puterea pentru a cenzura drafturi de lege”.

”Mă voi îngriji ca aceste excese să dispară, dar fiți liniștit că președintele veghează la aceste lucruri”, a mai spus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.