Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, mutări-fulger (surse)

iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, ar putea genera câteva teme majore de dezbatere în urmatoarea perioada. Informațiile oficiale și neoficiale arată o agendă generoasă pentru noul Președinte.

In luna februarie este asteptata piesa de rezistenta: surse politice vorbesc de o intalnire cu Angela Merkel, in cadrul unei vizite oficiale pe care Iohannis o va face la Berlin.

Spre finalul acestei luni, Klaus Iohannis va merge în Republica Moldova. Va fi prima vizita oficiala in afara Romaniei pe care o va face Președintele. Vizita cu caracter simbolic va avea loc in 22-23 ianuarie 2015 si este asteptata o pozitie ferma a acestuia cu privire la relatia Romaniei cu Moldova si ideea de unire cu 'fratii de peste Prut'.

Surse politice spun ca Iohannis ar fi luat decizia chemarii, tot in aceasta luna, a tuturor parlamentarilor, la Cotroceni, intr-un gest simbolic de unitate si impacare. O receptie ar urma sa fie organizata imediat dupa vizita in Moldova, pe 24 ianuarie, de Mica Unire, la care vor fi invitati toti senatorii si deputatii.

O alta informatie vehiculata este ca la mijlocul lunii ianuarie, Klaus Iohannis ar urma sa faca o deplasare informala la Bruxelles.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.