Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis nu-și asumă niciun eșec înregistrat de România, pe plan extern, în timpul mandatului său de președinte VIDEO

gandul.info
iohannis consiliu european

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca neridicarea vizelor pentru SUA desi Polonia a reusit, neaderarea la spatiul Schengen si pierderea unui loc in consiliul de securitate ONU sunt esecuri de care nu este el vinovat.

„Ridicatul vizelor e un procedeu tehnic si se intra conform legislatiei americane in Visa Waiver daca rata de refuz este sub 3%. Rata de refuz a Romaniei e de 10%. E o decizie tehnica care nu poate fi substituita de o decizie politica. Dar vom scapa si noi de vize. Schengen ca si MCV, ca si locul in consiliul de securitate ONU, se datoreaza politicii catastrofale facute de conducerea PSD si de dna Dancila. Si dna Dancila si mentorul domniei sale au crezut ca nu conteaza ce face PSD ca ataca justitia. Am fost atat de aproape cu MCV si Schengen. La consiliul de securitate ONU am avut promisiuni de vot, dar dupa ce s-a bagat in seamna dna Dncila la New York au disparut, pur si simplu”, a zis Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.