Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis o desființează pe Dăncilă după demersul la CCR: 'Această doamnă pur și simplu nu înțelege cum funcționează statul' (VIDEO)

iohannis dancila

Klaus Iohannis a reacționat vineri după ce premierul Dăncilă a sesizat CCR. În acest context, președintele a dezvăluit discuția pe care a avut-o ieri cu premierul Dăncilă.

„Doamna prim ministru m-a sunat totuși ieri.  Ce creți că m-a întrebat? Dacă am terminat analiza și când cred eu că voi da un răspuns. Și i-am spus foarte politicos că azi și mâine nu, iar în zilele următoare o voi informa când ajung la o concluzie. Sincer, m-aș fi așteptat, așa printre vizitele pe care le face dna prim ministru în străinătate, măcar să mă sune sau să mă caute și să întrebe: dle președinte, de ce nu ne dați un răspuns, care este problema? Această doamnă pur și simplu nu înțelege cum funcționează statul. Noi nu suntem puși aici să ne trimitem hârtii scrise de secretari, secretare. Noi suntem puși aici pentru a rezolva problemele statului, pentru a rezolva problemele României și asta se face inclusiv prin colaborare și prin dialog instituțional.”, a spus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.