Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Klaus Iohannis anunță că România trebuie să se rupă rapid de importurile rusești: Tranziția are însă și pericole!

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, anunță că statele membre UE trebuie să accelereze trecerea la economia verde. Iohannis spune că deși tranziția poate veni și cu dificultăți, ea trebuie accelerată.

Există pericolul unei tarnziții dezordonate către o economie fără emisii de gaze cu efect de seră. O astfel de țintă ambițioasă presupune transformări radicale, care să fie fezabile din punct de vedere economic. Pentru a evita riscul ca o astfel de tranziție să fie dezordonate sunt necesare acțiuni de planificare coordonată și acțiune a actorilor din mediul public și privat. Tranziția pentru neutralitate climatică aduce și noi beneficii precum noi locuri de muncă, creșterea securității energetice și combaterea sărăciei climatice. Decarbonizarea economiei în contextul războiului care să asigure securitatea economică a României și a UE devin și mai urgente. , anunță Klaus Iohannis.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.