Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, prins cu dublul standard - Deputatul Liviu Pleşoianu prezintă dovada VIDEO

sursa FOTO: Inquam
plesoianu congres

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie. Acesta arată, într-un colaj video, că preşedintele se declara revoltat, în 2018, că persoanele care protestează împotriva PSD sunt legitimate de jandarmi, iar în 2020 tocmai persoanele care protestează împotriva lui Iohannis sunt săltate rapid de forţele de ordine.

"VIDEO: IPOCRIZIA lui IOHANNIS în 70 de secunde!

În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care își exprimă "opinia politică" la adresa lui Werner. O singură "opinie politică" și... GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa Werner! În 2018, deși nu avea ce să caute la congresul PNL, aceeași Mărie cu altă pălărie - Măria Sa Werner - țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime "opinia politică".

...Werner? Hai, ieși cu o declarație publică și fii din nou ofuscat! Spune că nu mai suporți teroarea din regimul Orban-Iohannis... Uite ce frumos ziceai în 2018: "Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului!"... Hai, spune și acum exact la fel!

P.S. Aștept cu maxim interes să văd ce jurnalist îi va adresa această întrebare cu proxima ocazie...", scrie Pleşoianu pe Facebook.

Comentariul lui Pleşoianu vine după ce protestatara Oana Lovin a fost înlăturată de jandarmi şi amendată după ce a strigat lozinci la portavoce împotriva preşedintelui Iohannis, cu ocazia inaugurării metroului din Drumul Taberei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.