Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, pus la punct după atacurile la Guvern: 'S-a dus degeaba în Germania. Nu înțelege ideea de consens'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis klaus

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că preşedintele Iohannis, în loc să atace gratuit Guvernul în faţa presei străine, ar fi putut să arate că a învăţat ceva din evenimentul de la Aachen, semnând pentru propunerile de miniştri făcute de Guvern.

”Președintele a ales în mod total nepotrivit să își transfere acțiunile de campanie electorală, din plan intern, în plan extern. Klaus Iohannis ar fi putut să se abțină să lanseze atacuri gratuite într-un context care nu era despre bătălia sa cu Guvernul.

Scandalul OUG ajunge în Parlamentul European! Tudorel Toader risipește îngrijorările liderilor europeni: 'Nu vrem ca cineva să scape de pedeapsă'

Iohannis s-a dus absolut degeaba în Germania, pentru că prin atitudinea sa arată că nu a învăţat nimic tocmai din evenimentul la care a participat. Adică, Iohannis nu înţelege ideea de consens şi de obiective comune, mai ales acum când România deţine preşedinţia semestrială a Consiliului UE.

Prin aceste abordări beligerante, Iohannis transmite un semnal foarte, foarte prost. România are nevoie de un preşedinte care să pună interesul ţării în faţa celui personal şi am convingerea că vom avea un astfel de preşedinte după alegerile de la finalul anului,” susține Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.