Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis s-a DEZLĂNȚUIT după ce Carmen Dan și Teodor Meleșcanu au REFUZAT să demisioneze: 'Poate nu m-ați înțeles bine ieri'

iohannis carte

Președintele Klaus Iohannis s-a dezlănțuit după ce miniștrii de Interne și Externe au declarat public că nu vor demisiona. Ieri, Iohannis a cerut public demiterea celor doi, după ce sute de mii de români din diaspora nu au reușit să voteze la scrutinul de duminică.

Citește și: Protestatarul #rezist Dide SE LAUDĂ că a fost DELEGAT USR - PLUS la alegeri și cere 10.000 de euro pentru a continua protestele de stradă: fără muncă la birou

"Așa cum am spus ieri, voi forma un grup de lucru care trebuie să caute soluții și le voi propune celor care pot transpune pe urmă în legislație sau în hotărâre de guvern aceste soluții. Am început deja câteva discuții informale și sunt convins că se găsesc soluții rapide pentru a nu repete acest fiasco la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Auziți, această catastrofă a fost organizată de guvernul PSD-ist. Nu au decât să evalueze, să facă ce vor, însă vina politică este clar la Guvern. Nu are rost să căutăm în altă parte, să căutam că un portar la o ambasada nu s-a înțeles cu un votant. Este evident că vinovați sunt ministrul de Externe și ministra de Interne. Drept pentru care le-am cerut demiterea. Poate nu m-ați înțeles bine ieri. Cei doi au umblat pe la televiziuni să spună că nu-și dau demisia. Nici nu mă interesează. Eu am cerut demiterea lor ca și sancțiune politică.", a spus Klaus Ioannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.